Info Oltenia 2018, la final
Am fost câteva zile alături de o bună parte a familiei oltenești a informticii: foști elevi - actual studenți la facultăți de prestigiu (acum membrii ai comisiei științifice), reprezentanți ai firmelor de soft din Craiova (fără ajutorul cărora nu am fi putut să organizăm așa cum ne-am dorit), reprezentanți ai facultăților de profil din Craiova, actuali profesori și elevi cu această pasiune comună.

Ne-am străduit să îi facem pe toți să se simtă bine, să se împrietenească, să trezim în rândul elevilor pasiune pentru competiție, dar să le și tragem semnal de alarmă înaintea competițiilor oficiale ce stau să înceapă.

Având speranța că fiecare a învățat ceva din experianța acestui concurs, vă dorim mult succes în continuare!

prof. Marius Nicoli, 02.03.2018 18:51
Despre concurs

Suntem onorati sa fim gazda celei de-a 20-a editii a concursului interjudetean de programare Info Oltenia, mai ales ca acest eveniment coincide cu aniversarea a 135 de ani de existenta a scolii noastre. Ne bucuram ca astfel putem contribui la dezvoltarea informaticii in zona noastra si nu numai.

La concurs participa elevi de liceu si gimnaziu de la scoli din Oltenia, competitia avand atat sectiune individuala cat si pe echipe.

Multumim infoarena.ro pentru sprijinul oferit ca toți elevii din tara sa poata lua parte la competitie, avand astfel la dispozitie posibilitatea unei bune repetitii aproape de olimpiada judeteana de informatica. Problemele din ambele zile se vor regasi si in concursul online.

Va rugam sa consultati pagina pentru a fi la curent cu noutatile odata cu apropierea concursului.

prof. Marius Nicoli, 05.02.2018 18:11
INFO-OLTENIA 2018
Editia a 20-a a concursului interjudetean de programare Info Oltenia se va desfasura la Colegiul National "Fratii Buzesti" in perioada 23-25 februarie 2018.