InfoOltenia 2013 s-a încheiat
Acum, ca s-a încheiat concursul, ramânem cu speranța că s-au petrecut două zile frumoase la Craiova, că a fost o confruntare benefică tuturor.

A fost benefică acelora care au luat premii, ridicându-le încrederea în perspectiva concursurilor ce urmează, dar și pentru cei care nu au luat premii, trăgându-le semnalul de alarmă.

A fost un prilej de reîntâlnire atât între elevi dar și între profesorii pasionați de informatică din regiune.

A fost și un prilej de a permite foștilor noștri elevi de valoare să își arate abilitățile și în domeniul propunerii de probleme, și, ne place sa credem că s-au descurcat cu succes.

Trebuie să îi felicităm încă o dată pe câștigători și să le amintim că îi așteptăm în viitor de cealaltă parte a baricadei, propunători la următoarele ediții ale concursului.

Vă dorim mult succes la olimpiada de informatică și să ne revedem cu bine anul viitor!
Admin, 21.02.2013 23:42
Calendar M.E.N.
Concursul Info Oltenia 2013 este în calendarul concursurilor interjudețene școlare organizate în anul școlar 2012-2013, aprobat de Ministerul Educației Naționale cu Nr. 26462/ 18.01.2013.
Admin, 15.02.2013 21:33
Program
A aparut programul de desfasurare a activitatilor.
07.02.2013 23:44
Inscriere elevi liceu
Au fost introdusi pe site elevii participanti la liceu.
Admin, 07.02.2013 23:42
Regulament
A fost actualizat regulamentul. Modificarea principala: folosirea mediilor de programare de la OJI, Code Blocks respectiv Free Pascal.
Admin, 07.02.2013 23:37
INFO-OLTENIA 2013
In fiecare an, Info Oltenia este un prim semn al primaverii, al inceputului unui nou ciclu, al pornirii motoarelor pentru tinerii programatori din regiunea noastra.

E momentul in care fiecare isi poate testa acumularile din lunga perioada fara competitii.

E si momentul in care fiecare isi poate verifica nivelul la care a ajuns in perspectiva concursurilor ce urmeaza, OJI, ONI Loturi si, de ce nu, Competitii internationale.

Timpul ramas pana la Olimpiada Judeteana e suficient si pentru a trece euforia succesului pentru aceia care castiga, dar si pentru a-si pansa ranile pentru cei care pierd.

Editia din acest an e una jubiliara, a XV – a. Competitia nu a avut niciun an de intrerupere si asta spune multe despre devotamentul celor care s-au implicat an de an.

Colegiul National “Fratii Buzesti” va asteapta cu bucurie, mai ales ca aceasta editie apare tocmai in anul in care Scoala noastra implineste 130 de ani de activitate.

Pana atunci insa, va dorim sa aveti rezultate foarte bune in pregatire!