Colegiul National "Fratii Buzesti"

Adresa: strada Stirbei Voda nr. 5, cod 200352, Craiova, Dolj
Telefon: 0351/405471 Fax: 0351/405471, 0251/413415
E-mail: fratii_buzesti@yahoo.com

sigla CNFB

Cautare in site:

"Era una dintre cele mai bune scoli secundare din tara, un adevarat lacas de formare din punct de vedere professional si cultural, locul unde am beneficiat din plin de pleiada de mari profesori pe care i-am avut la diferite obiecte de-a lungul celor opt ani de studii"

Prof. univ. dr. ing.
Silviu Puscasu

Fundatia Fratii Buzesti

Fundatia "Fratii Buzesti" a fost infintata in anul 1993 si are ca scop conservarea si promovarea spiritului buzestean si pastrarea unei relatii directe intre absolventi si actualii elevi ai scolii. Fundatia premiaza elevii si cadrele didactice cu performante deosebite este in curs de elaboare a unui program de burse pentru elevii merituosi ajuta la inscrierea absolventilor nostri la universitati din tara si strainatate.

Presedinte de onoare: prof. univ. dr. Marin Tudor
Membrii de onoare: acad. Radu Voinea, prof. univ. dr. Irinel Popescu, prof. univ. dr. Mihnea Gheorghiu

Biroul executiv
Presedinte: prof. univ. dr. Radu Constantinescu
Vicepresedinti: prof univ. dr. Corneliu Sabetay, prof. Monalisa Galateanu, prof. Gheorghe Dragolici, prof. Zamfirica Petrescu
Secretar: prof. Stefan Branzan

 

Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual si deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ se poate descarca de AICI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Get Firefox! Valid XHTML 1.0 Transitional